gelnagels behandeling

Schimmelnagels dat is 1 van de hardnekkigste ongemakken die je kunt hebben aan de voeten het is lelijk en ziet er erg onverzorgd uit. Nu kun je heel erg veel geld uit gaan geven aan bv. het laseren van de nagels ..... maar het kan eenvoudiger als u bij mij een afspraak maakt om uw schimmelnagels te behandelen kan ik u voor 99% garanderen dat mijn methode werkt. Ik zal eerlijk zijn vanaf de eerste behandeling zien uw tenen er weer respectabel uit. Maar het is ook een stukje klanten binding omdat deze behandeling om de 6 weken moet worden herhaald.


Alleen de nagels worden behandeld.

Het nieuwe moderne correctiemateriaal bestaat uit gel en hiermee kunnen nagel-ziekten en zelfs ingegroeide nagels nu succesvol worden behandeld. Met de gel is het mogelijk teennagels gedeeltelijk of zelfs helemaal te repareren en corrigeren zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Het gaat om een gel die onder een uv-lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich tijdens het lopen aan aan de bewegingen van de nagel en voet, waardoor het niet als storend wordt ervaren.
De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen worden bedekt in de kleur van het nagelbed.

Als zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Kunstnagels op voeten worden vaak gebruikt wanneer nagels zijn aangetast door een schimmelinfectie (kalknagel) of psoriasis, of doordat de nagel niet goed meer groeit omdat deze bijvoorbeeld in het verleden hard is gestoten.
Heeft u last van een schimmelnagel of niet mooi gevormde teennagels, of wilt u de komende zomer open schoenen dragen, dan kunt u bij mij een afspraak maken.

Bij schimmelnagels moet eerst een pedicure behandeling plaatsvinden voordat de gel nagels kunnen worden opgezet. Bij een gebroken of gescheurde nagel kan vaak direct een gelnagel worden opgezet.

Tijd: 30 min
Kosten: € 23,00

fraaie nagels

fraaie nagels

fraaie nagels

fraaie nagels

fraaie nagels

fraaie nagels

TOP